Festival de gols del Bosc de Tosca contra el Palafolls

El primer equip del Palafolls, tot i no fer un mal partit, ha caigut derrotat 5 a 0 aquest cap de setmana després d’un Bosc de Tosca superior. El conjunt de Les Preses, segons a la competició, va marcar 3 gols en 4 minuts deixant tocats els palafollencs.

El primer va arribar al minut 16 de la primera part després que el Palafolls perdés la pilota. 2 minuts després feien el segon i al minut 20 culminava amb el 3 a 0, un resultat que es mantenia fins al descans.

A la segona part, amb només un minut de diferència el Bosc de Tosca feia els 2 últims amb els que sentenciava el marcador al 5 a 0 definitiu.

Els palafollencs van fer un bon partit però els errors defensius van provocar el festival de gols de l’equip de Les Preses.

No sumen cap punt i baixen fins la 9ena posició empatats amb el Roses. El proper partit el disputaran contra l’Abadessenc.

Pel que fa al Palafolls B ha empatat contra La Batllòria a 2. Els de casa obrien marcador al minut 16, però els vallesans els trepitjaven els talons: reaccionaven empatant a 1. Els palafollencs es tornaven a avançar amb el 2 a 1, però a pocs minuts del final, la Batllòria sentenciava l’empat.

El segon equip del Palafolls és sisè i el partit d’aquest cap de setmana s’ha suspès per la retirada de la competició del Riells.

Pel que fa al juvenil A no han jugat. La Batllòria de la seva categoria ha abandonat la competició . Aquest cap de setmana s’enfrontaran contra l’Arbucienca.

Per últim, el Juvenil B ha perdut a casa contra el Farners 1 a 4. La primera part es tancava 0 a 3 desfavorable pels palafollencs. Juan Aperador feia el 1r al minut 73, però finalment el partit es tancava amb l’ 1 a 4 final.

La propera jornada disputaran el partit contra el Bell Lloc.