radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Una cursa entre Sta Susanna i Malgrat recollirà fons per la Xènia
, / 924 0 0

Una cursa entre Sta Susanna i Malgrat recollirà fons per la Xènia

Esports Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Una cursa entre Sta Susanna i Malgrat recollirà fons per la Xènia

Banner Landing Page GESPORTLa cursa col·labora amb la recuperació de la Xènia, la nena de Malgrat de Mar que el febrer del 2016 es va quedar tetraplègica per un enterovirus.

L’esdeveniment es farà el diumenge i les inscripcions estan obertes fins el divendres a les 13h. El circuit recorrerà la façana marítima de Santa Susanna i Malgrat, en un recorregut pla i asfaltat que sortirà i arribarà davant les Galeres els Pins de Santa Susanna, els organitzadors de l’event en col·laboració amb Gesport.

La marxa constarà d’una volta de 5 km que pel Passeig Marítim fins a arribar a Malgrat.  Per a la Marxa es farà una sola volta de 5kms exactes i per a la Cursa de 10 km seran 2 voltes amb avituallament al pas per la 1a.

Una marxa lúdica de 5 kilòmetres per a tots aquells i aquelles que vulguin gaudir d’un matí d’esport i de solidaritat, i una cursa professional, i alhora popular, de 10 kilòmetres per a aquells esportistes que volen competir i fins i tot puntuar en el circuit maresmenc de curses.

La recollida de dorsals es farà a partir de les 7.45 i a les 9 del matí del diumenge començarà la cursa.

A Malgrat de Mar ja s’han organitzat altres actes com ara caminades per recollir fons que han de contribuir en una millor qualitat de vida de la menor.