URGENT

Malgrat escurça la Festa Major i els Diables se’n queden fora

Compartiu aquesta història

samarretastroc16La celebració s’allargava durant 15 dies, però en l’edició d’enguany es reduirà a la meitat. Els actes es concentraran en 6 dies des de l’11 al 16 d’agost.

El regidor de Cultura, Paco Márquez (CUP), defensa la lògica del canvi: “No és un festival, és una festa major”, diu, Márquez ha detallat que es valorarà el funcionament d’aquest format més comprimit i que l’any vinent “si s’ha d’ampliar, s’ampliarà”.

El correfoc de la Colla dels Diables Ratpenats infernals se’n quedarà fora i serà  dos dies després de la Festa Major quan es farà, el 18 d’agost. L’Ajuntament, en un comunicat, defensa que no ha estat possible incloure-ho dins els 6 dies.

La Festa de l’any passat es va allargar durant 12 dies i  es va canviar la programació respecte la tabalada i correfoc tradicional amb el que s’obrien les festes, i el relleu el van agafar els Miniinfernals amb el correfoc infantil.

El tret de sortida el va donar el pregó de la periodista malgratenca Meritxell Martorell, presentadora del programa de Cuatro “21 días”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics