URGENT

Detenen a València un sospitós de matar a trets un home a Lloret

Compartiu aquesta història

La Policia Nacional ha atrapat a València l’home, que tenia una ordre de detenció internacional, per haver executat a trets un home a Lloret, segons publica el Diari de Girona. Els fets es remunten al 13 de setembre del 2012 quan un veí va alertar a la Policia Local que havia trobat un cadàver a un descampat.

La víctima era un empresari rus que es dedicava al món immobiliari de 31 anys i que vivia a Calella de la Costa.

El jutjat de Blanes havia emès una ordre internacional contra el detingut: Zhirayr Abrahamay, un home d’Armènia que va marxar de les comarques gironines pocs dies després del crim. Els investigadors sospiten que des d’aleshores s’ha amagat a Polònia o França .

La detenció es va produir fa 3 setmanes i també té una causa pendent a València per extorsió dins un grup criminal.

Ahir el detingut passar a disposició del jutjat de Blanes. Abrahamayn ingressaria a presó provisional sense fiança per un delicte d’assassinat i un altre de tinença il·lícita d’armes. A més, el fiscal manté que hi ha risc de fugida perquè el detingut ja va evadir una vegada la justícia.

S’enfronta a una pena que pot arribar als 23 anys de presó.

Les investigacions policials van descobrir que un mes i mig abans que es produís el crim, la víctima havia tingut enfrontaments amb un grup de persones d’origen armeni per discrepàncies en negocis.

Víctima i sospitós van pactar una trobada per resoldre les discrepàncies i va ser aleshores quan l’assumpte va acabat amb tres trets a l’abdomen i dos  més al cap de la víctima.

(Diari de Girona/ ACN)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics