URGENT

Malgrat, capital del gòspel

Compartiu aquesta història

GOSPEL WEEKEND_IMG6525El municipi veí agafa el relleu de Mataró i el proper mes d’octubre es convertirà durant 4 dies en la ciutat de referència pels aficionats d’aquest estil musical amb la celebració del “Gospel Weekend”.

Comptarà amb diversos tallers amb 4 directors reconeguts en el context de cant coral d’Europa però també de casa nostra.

Moisès Sala, director del grup palafollenc Gospel Viu Choir, el belga i professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) Didier Likeng. També hi serà el francès Fred Lewin i l’americà Ray Sidney.

El Gospel Weekend oferirà des del dijous 12 fins el diumenge 15 d’octubre tallers de gòspel amb els quatre directors. L’últim dia es farà un concert final a l’Església Parroquial de Sant Nicolau.

La iniciativa comença aquest any a Malgrat i el conveni que s’ha signat és de 2 anys de durada. L’objectiu de l’esdeveniment musical és situar a Malgrat “en una posició privilegiada en l’àmbit turístic i convertir-se en una eina de promoció per atraure nous visitants i turistes”.

La companyia Sing and Travel estan especialitzats en l’organització d’esdeveniments musicals a Espanya per a corals.

L’any passat va ser el primer que es va organitzar el Gospel Weekend a Mataró i per aquest 2017 es prepararà la segona a Malgrat. S’han mantingut els tres directors que hi van participar l’any passat: Fred Lewin, Moisès Sala i Didier Likeng, i s’ha afegit a l’americà Ray Sidney.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics