URGENT

Incendi en un taller de PLF al polígon Mas Roquet

Compartiu aquesta història
Incendi al taller d'autocars. RP
Incendi al taller d’autocars. RP

Aquesta tarda, pels volts de tres quarts de 7, s’ha declarat un incendi en un taller d’autocars ubicat a la segona rotonda de Tordera (direcció Barcelona) i al vial d’entrada al polígon d’en Puigvert.

Hi ha intervingut una desena de dotacions de Bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Protecció Civil i ambulàncies del SEM.

És una incògnita encara la causa de l’incendi i els bombers han treballat per evitar que el foc s’expandís a les naus de la zona. De fet, just al costat hi ha una nau de mobles. Xavier Martín és el responsable de seguretat ciutadana de l’Ajuntament de Tordera.

El foc s’hauria produït un cop els treballadros ja haurien acabat el torn. L’ambulància s’hi ha desplaçat per prevenció i per atendre possibles casos d’inhalació de fum o cremades. Segons Martín, el serveis mèdics haurien atès algun treballador amb petites cremades al braç.

Hi ha participat dues dotacions de la Policia Local de Palafolls. Una a l’entrada des de Tordera direcció el Polígon d’en Puigvert de reforç i una altra a l’alçada del camp de futbol de Palafolls per controlar la sortida de vehicles pesats i també restringir l’accés de cotxes a la zona.

El trànsit també ha patit retencions en tots dos sentits. La desena de dotacions de Bombers estan treballant en el control de l’incendi que s’ha declarat al taller d’autocars del Polígon Sector Riera d’en Roquet.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics