radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » L’Ajuntament de Blanes preveu doblar l’ocupació d’esportistes

L’Ajuntament de Blanes preveu doblar l’ocupació d’esportistes

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 451 0

26Els equipaments esportius de Blanes s’ompliran, segons l’Ajuntament, amb més de 10.000 practicants de tot tipus d’esports, amb presència estrangera. Es tracta majoritàriament de visitants que arriben a Blanes procedents d’Anglaterra, Argentina, Egipte, Marroc, França, Bèlgica, Alemanya, països nòrdics, així com també –en menor mesura- d’arreu de Catalunya i l’estat espanyol.

Durant aquestes vacances, l’ocupació esportiva ha experimentat un augment important, doblant la que es va registrar l’any passat.  Més de 10.000 persones hauran trepitjat les diferents pistes dels pavellons de la Ciutat Esportiva Blanes o els camps de futbol municipals a través d’un total de 12 esdeveniments, tots ells a amb el lloguer d’aquestes instal·lacions.  Als esportistes cal sumar-hi els acompanyants, pel que el càlcul del consistori és la xifra s’enfili fins a 18.000 persones.

Són estades i viatges esportius, així com tornejos. El període de major activitat se situa entre el 3 d’abril i el dia 21 d’aquest mateix mes.
Al juny, la Ciutat Esportiva Blanes també allotjarà el Campionat Nacional de Hip Hop, amb 1.200 participants. Paral·lelament, el mes d’abril també marca una major activitat en el calendari de la marca Blanes X Runners: aquest mes d’abril hi haurà hagut la XXVI Ruta de les Ermites, de 18 kilòmetres; i el VI Triatló Vila de Blanes. Al maig el IV Trail Selva Marítima i al juny la V Escalada a Sant Joan.