URGENT

L’Ajuntament reclama la gratuïtat de la C-32

Compartiu aquesta història

autopista-del-maresme-c-32-Tots els partits polítics han ratificat per unanimitat el Pla de Mobilitat que va aprovar el Consell Comarcal del Maresme el passat mes de novembre, amb el que es torna a demanar més inversió en les infraestructures de tren i una autopista del Maresme gratuïta.

Un dels punts era, precisament, comunicar l’acord als Ajuntaments de la Comarca i que les administracions locals també el validessin, tal i com ha fet el consistori palafollenc.

El document reclama l’actualització dels estudis de demanda de mobilitat al corredor del Maresme, tant pel que fa a transport públic com privat.

Així, apunta a una millora de la N-II en la connexió entre l’Alt Maresme i Girona. D’una banda en el servei de rodalies i d’una altra en el desdoblament de la línia entre Arenys de Mar i Blanes, on demanen un estudi de l’impacte ambiental i també un calendari. Josep Rueda és regidor d’urbanisme.

També vol que es potenciï la xarxa de transport públic per carretera, per tal que complementi el servei ferroviari. Així, apunta que caldrà un desplegament per part de la Generalitat d’una millor oferta de transport públic entre municipis amb autobús.

A més, reclama que els 97,2 milions que la Generalitat va rebre de l’Estat per la cessió de la N-II s’inverteixin en el territori tal i com s’havia promès i que s’afegeixi la resta fins arribar als 400 milions. Tot plegat passa per la conversió de la Nacional en un eix cívic i una C-32 gratuïta.

Aquesta no és la primera vegada que s’aprova una moció reclamant una millora de la mobilitat a la comarca. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics