URGENT

La fira solidària de Les Ferreries es destinarà a la investigació del càncer infantil

Compartiu aquesta història
ferreries fira
Mostra de les manualitats que es vendran a la Fira Solidària. Escola Les Ferreries

El centre escolar organitza demà una altra fira solidària on oferirà tota classe de manualitats fetes pels estudiants de primària i que vendran els alumnes de 6è de l’escola.

Al Nadal ja se’n fa una amb la que s’aconsegueix menjar per les famílies necessitades. La de primavera se sol destinar a finançar projectes de cooperació amb Palafolls Solidari o San Isidro a Nicaragua. Aquest any, els diners que s’aconsegueixin es destinaran íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu per finançar la investigació del càncer infantil. Un fet proper els ha empès a canviar enguany el beneficiari de la fira. Núria Vidal és la cap d’estudis del centre.

Durant tota la setmana els alumnes des de 1è fins a 6è de primària han elaborat diferents manualitats que posaran a la venta aquest divendres des de les 15h fins les 16.30h a la mateixa escola.

La fira solidària de Nadal es comptabilitzar fins a 8 caixes plenes d’aliments i s’espera que la de demà també aconsegueixi una alta col·laboració. El centre obrirà les seves portes tant a pares i mares com a tots els palafollencs.

fira solidaria

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics