URGENT

Comencen les obres de l’escullera de Malgrat a mig gas

Compartiu aquesta història

Els treballs que s’havien anunciat a principis de febrer finalment han començat, però no ho han fet amb completa normalitat. Segons ha avançat el digital El Malgratenc el cap de setmana van robar les bateries de la maquinària el que ha impedit que les obres comencessin amb total normalitat.

Dilluns els operaris es van trobar els vehicles forçats i sense bateries. Ara hi ha incorporat un vigilant i xifren en 4.000 euros les pèrdues.

Finalment, però, la construcció de l’escullera, amb un cost de 1,1 milions d’euros ha començat amb un mes de retard. L’Estat, en una visita del delegat del Delegat del Govern espanyol, Enric Millo, va anunciar les obres per finals de febrer.

D’altra banda, l’informe medi ambiental que reclamava un estudi sobre l’impacte de l’escullera en el Delta, segons l’Ajuntament de Malgrat, s’ha fet verbalment en una reunió entre Costes i el consistori.

Es va ratificar l’escullera com a únic remei ara per ara per evitar futurs danys, una actuació reversible que en cas que afectés els sediments del Delta es podria retirar. L’Ajuntament apunta que cap al maig haurien d’estar finalitzades les obres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics