URGENT

El PSC dóna llum verda al pacte amb el PDeCAT al Maresme

Compartiu aquesta història

 

Ple del Consell Comarcal. CCM
Ple del Consell Comarcal. CCM

Els socialistes de la comarca es van reunir divendres en Comitè de Federació per sotmetre a votació l’acord amb el PDeCat. L’executiva comarcal del  partit, liderada per Xesco Gomar, ha avalat mantenir el pacte amb els antics convergents i que inclou algunes novetats.

Tot i que encara no s’ha presentat oficialment i encara l’ha d’avalar el seu soci de govern, el document conté la creació d’un Assessor Interdepartamental, un càrrec que ocuparà Jaume Cases, llicenciat en periodisme i exregidor del PSC a Premià de Dalt. Gomar remarca la necessitat de millorar la comunicació entre departaments i desmenteix que en un inici s’hagués proposat a l’exalcalde de Malgrat, Joan Mercader, per ocupar el lloc d’assessor.

Els socialistes confien que el PDeCat també ratificarà l’acord. Segons recull La Vanguradia, el president de la formació al Maresme, Carles Bosch, valora positivament l’aprovació del PSC i manté que l’acord “incidex en un major acostament de l’organisme a les administracions locals”.

El nou acord, segons Gomar, incideix en temes de mobilitat com ara bonificacions als resudents en els peatges de la C-32 un cop s’hagi retirat la concessió, però també aspectes sanitaris.

Els socialistes van votar per àmplia majoria renovar el pacte que actualment només tenen amb el PDeCAT després que s’expulsés ERC aquesta tardor passada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics