radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDivendres, 19:30 -20:00

i després

Parlem en SèrieDivendres, 20:03-20:30
Inici » Calella, el municipi del Maresme amb més establiments per habitants

Calella, el municipi del Maresme amb més establiments per habitants

COMPARTEIX-HO
, / 1609 0

Segons les dades facilitades pel Departament d’Empresa i Coneixement sobre el primer Cens d’Establiments de Catalunya, el llistat de la comarca l’encapçala Calella amb gairebé 22 comerços per cada 1.000 habitants. L’eina estadística permet disposar d’informació actualitzada de l’activitat comercial arreu del territori. El segueix Cabrera, amb gairebé 17 establiments, Santa Susanna, amb prop d’uns 16 i Malgrat de Mar 15 comerços.

Se situen per sobre de la mitjana del conjunt de Catalunya de 13,47 establiments / 1.000 habitants. Pel que fa a la situació de Palafolls, se situa per sota de la mitjana i ocupa la posició 17. El municipi té prop de 10 establiments per cada miler d’habitants i el precedeix Tordera amb gairebé 11, que supera per poques dècimes la mitjana del Maresme.

L’últim municipi de la comarca en densitat comercial és Òrrius amb només 2,85 comerços / 1.000 habitants.  Mataró és la quarta ciutat de més de 75 mil habitants amb més densitat comercial (14,32), precedida per Reus, Lleida, Barcelona i Girona, que se situa com la ciutat amb més densitat comercial (16,67).

Al Maresme hi ha 5.434 establiments i una densitat mitjana de 15 comerços / 1.000 habitants.