radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » El Grup de Muntanya organitza la segona etapa per unir  PLF amb Ax Les Thermes  

El Grup de Muntanya organitza la segona etapa per unir  PLF amb Ax Les Thermes  

COMPARTEIX-HO
, / 796 0

Les temperatures primaverals conviden a sortir. Aquest diumenge, coincideixen dues passejades. Una organitzada per l’Escola de Natura del Corredor del Montnegre que s’enfilarà fins al Turó d’en Serra i amb la que Palafolls dona el tret de sortida a un cicle d’una trentena de passejades. L’altra, l’organitza el Grup de Muntanya de Palafolls i és la segona etapa de la ruta fins arribar a Ax les Thermes, amb qui el municipi està agermanat. La primera etapa va arribar fins a Riells, pel que aquesta segona sortirà des de Riells fins a Osor. Ho explica en Marc Freixa, del Grup de Muntanya.

El mateix Freixa apunta que és una etapa llarga i es calcula que caminaran unes 6 hores pels vials de sorra del GR.

Es tracta de la segona etapa amb la que s’han posat el repte d’enllaçar Palafolls amb el poble agermanat d’Ax les Thermes. Calculen que per arribar-hi els caldran unes 8 etapes, però les últimes es faran seguides. Així, pels volts del maig – juny s’haurà arribat a la zona d’Olot.   Les etapes que surtin des d’allà es faran seguides concentrades en uns 10 dies i es creuaran els Pirineus fins a Ax les Thermes. A la sortida cal que els participants portin les seves provisions de menjar i beure, ja que s’allargarà durant tot el dia.

L’excursió sortirà a les 7 del mati des de Palafolls amb cotxe, a l’aparcament de l’escola Les Ferreries. Per temes de logística demanen confirmació prèvia.