radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Inici » Es millora la il·luminació del Parc del Castell de Malgrat

Es millora la il·luminació del Parc del Castell de Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 546 0

parc-del-castellUsuaris de l’ascensor inclinat havien reclamat més llum al parc, ja que els accessos del voltant no en tenien. Així, l’Àrea de Serveis del Territori  ha actuat per millorar l’enllumenat. Ha col·loca 13 balises que il·luminen tot el perímetre del parc, així ara està il·luminat l’itinerari que connecta l’ascensor inclinat fins a la porta principal.

Segons publica l’Ajuntament de Malgrat de Mar, els usuaris habituals de l’ascensor, majoritàriament del barri de La Verneda però també ciutadans i visitants, s’havien queixat de la manca de llum que hi havia des de la sortida de l’ascensor i a tot el perímetre del parc del Castell.

Primer es va fer una actuació aprofitant unes balises que es van retirar del mirador que hi ha davant la rotonda de la Pujada del Castell. Ara s’ha portat a terme una segona actuació amb la instal·lació de 13 nous punts de llum, per acabar d’il·luminar tot el perímetre del parc. D’aquesta manera, ara hi ha llum a l’itinerari.