URGENT

Ràdio Palafolls celebra 32 anys amb noves sintonies i programació especial

Compartiu aquesta història

N22N7QxNDemà aquesta emissora bufarà 32 espelmes i en motiu de la celebració s’estrenaran sintonies i els programes habituals dels dijous sortiran al carrer amb una programació especial.

Ràdio Palafolls naixia l’any 1985 i, tot i que les seves emissions han sigut intermitents, demà se celebren més de tres dècades des que es va iniciar la primera.

Es mantenen els programes habituals però amb un canvi de format durant tot el dijous. El matí començarà amb l’habitual magazine matinal “De cap a peus” amb el que l’emissora local sortirà al carrer. Durant tot el matí, en Jordi Pratsevalls presentarà les cançons que sonaran des de diferents punts del municipi.

El seguirà l’Informatiu Migdia amb l’Anna Font amb l’actualitat del territori que, un cop acabi, donarà pas a un “Palafolls En Xarxa” inusual, en directe des de “El Cafè” al Fòrum Palatiolo.  Una xerrada on es repassarà l’evolució de la ràdio, amb vermut inclòs.

L’especial comptarà amb diversos convidats que han passat per les tres temporades de la ràdio: una primera a la Ciutadella, una segona a la Plaça Major i per últim, l’ubicació actual al primer pis de la fàbrica el Forroll.

Els butlletins de la tarda també sortiran als carrers del centre de Palafolls i a les 8 el programa Sesion Aleatori amb l’Edu González, en directe des de la Perruqueria Anna Jiménez a la Plaça Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics