radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Malgrat debatrà el futur del Delta amb càmpings, pagesos i pescadors
, / 890 0 0

Malgrat debatrà el futur del Delta amb càmpings, pagesos i pescadors

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Malgrat debatrà el futur del Delta amb càmpings, pagesos i pescadors

El govern de Malgrat de Mar continua veient amb recel la construcció d’una escullera a la platja dels càmpings del Camí de la Pomereda. Demanen garanties que l’actuació no malmetrà el Delta de la Tordera i dubten que les obres estiguin enllestides abans de Setmana Santa. Així ho ha dit la regidora d’Urbanisme i Platges, Mireia Castellà, que ha assegurat que s’havia demanat al Departament de Costes que se’ls proporcionés un estudi de l’impacte mediambiental que tindria la construcció del mur. De moment, però, encara no l’han rebut.

Asseguren que abans de qualsevol actuació es reuniran amb els col·lectius implicats: càmpings, pagesos i pescadors, per recollir l’opinió sobre la construcció de l’escullera que hauria d’aturar el fort onatge dels propers temporals. Ho explica el segon tinent d’alcalde, Jofre Serret.

Veuen el moment com una bona oportunitat per obrir un debat sobre el futur de la zona. La construcció del mur implicaria que s’eliminaria part de la platja, asseguren, i també podria tenir afectacions a les platges de Blanes. Les obres del vial destrossat no es faran fins que l’Estat hagi dut a terme les seves actuacions valorades amb 1,1 milió d’euros, pel que Castellà dubta que tot plegat pugui estar enllestit abans de Setmana Santa. Des del govern qualifiquen l’acció de Costes de poc transparent i tenen dubtes sobre si la construcció de l’escullera és la millor solució.