URGENT

Més de 150 mil participants al Carnaval de la Costa Brava Sud

Compartiu aquesta història

CARNAVAL COSTA BRAVA SUD 2017-1Els Ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa han presentat aquesta setmana el seu projecte de carnaval a la Casa Saladrigas blanenca. Sota el lema #QueLaFestaTAcompanyi, l’organització preveu reunir més de 150.000 persones, tant residents com visitants atrets pel seu atractiu turístic.

Els tres municipis treballen junts des de 2012. El seu objectiu sempre ha estat el mateix: promocionar les desfilades de carrosses i comparses i, en definitiva, convertir el seu carnaval en el més reconegut del territori selvatà.

El 24 de febrer es donarà el tret de sortida a aquest cicle festiu, amb l’arribada del Carnestoltes a Lloret. Els carrers tematitzats ja comencen a ambientar la vila a només una setmana d’arrencar. L’activitat clau és el concurs de disfresses, i dóna també protagonisme al sector femení, amb el 30è Ball de Dones.

La sisena edició del Carnaval de la Costa Brava Sud continuarà el 25 de febrer a Blanes. La Ciutat Esportiva s’estrena com a nou escenari amb una jornada lúdica per a totes les edats, en la línia de potenciar el turisme familiar. Concursos de disfresses, concerts i tallers infantils són algunes de les apostes de la cartellera d’enguany.

Tossa clausurarà els actes amb el retorn de la popular “Ressaca del Carnaval”, el 10 i 11 de març. La masterclass gratuïta de Zumba Carnavalera al pavelló i la celebració del Sopar de Colles acomiadaran aquesta edició.

Els tres consistoris han fet un important esforç econòmic per organitzar el Carnestoltes. Es calcula que el Carnaval de la Costa Brava Sud 2017 comptarà amb un pressupost total de 86.000€, essent Lloret la major aportació amb 35.000€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics