URGENT

El nou govern de Malgrat incorporarà un portaveu

Compartiu aquesta història

Segons ha pogut saber aquesta emissora i han confirmat fonts properes al nou pacte de govern de Malgrat de Mar, el nou cartipàs incorporarà algunes novetats respecte al funcionament de l’actual executiu malgratenc.

Una d’elles és la creació d’un comitè de govern, en el que hi estaran representats els 4 partits que cohabitaran al nou govern i que ha de servir per consensuar les polítiques i actuacions del futur govern. D’aquesta manera es resten competències a la figura de l’alcalde per evitar un sistema presidencialista, com el que denuncien tenia el PSC en els últims anys.

L’altra novetat és que hi haurà un/a regidor/a portaveu, encarregada d’explicar les novetats del govern malgratenc i que no tindrà més responsabilitats o àrees de gestió política.

De fet, no serà l’única sense una gestió d’àrea política, ja que hi haurà algun tinent d’alcalde que tampoc tindrà cap cartera de govern, però sí que assessorarà de forma transversal la resta d’àrees de treball. El nou organigrama també incorporarà una regidoria transversal que s’encarregarà d’assessorar a la resta de  regidories del consistori. Serà doncs com un satèl·lit de suport i assessorament a la resta d’àrees.

El nou cartipàs municipal, que encara no està del tot definit, sí que repartirà les principals responsabilitats entre les principals figures de cada partit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics