radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » El Consell d’Alcaldes tractarà les destrosses del temporal

El Consell d’Alcaldes tractarà les destrosses del temporal

COMPARTEIX-HO
, / 1184 0

Demà se celebra un Consell d’Alcaldes extraordinari per tractar els danys del temporal al litoral maresmenc. Aquest dilluns el Departament de Territori i el Ministeri de Medi Ambient s’han reunit per tractar les destrosses de l’onatge a la costa catalana i sobretot la del Maresme.

El mateix Departament explicarà les conclusions al Consell d’Alcaldes convocat per demà a la tarda. El temporal que es va produir fa gairebé dues setmanes va deixar diverses destrosses al seu pas, les més greus a Malgrat de Mar, on va inundar la zona dels càmpings i va arrencar l’asfalt, i el passeig de Pineda, on a més de destrossar la via, va trencar un col·lector que recollia les aigües residuals fins la depuradora i va desplaçar sorra fins la via del tren.

El govern espanyol es va comprometre el divendres passat en el consell de Ministres a destinar als dos municipis maresmencs més afectats pel temporal 2.1 milions d’euros, uns diners que es destinaran a regenerar la platja i afrontar els desperfectes.