URGENT

La venda d’habitatges s’anima a PLF

Compartiu aquesta història

Segons dades del ministeri d’habitatge, el nombre de compra vendes d’immobles a PLF continua creixent.

En els 9 primers mesos de l’any passat es van vendre més pisos que en qualsevol dels últims 9 anys sencers.

De gener a setembre del 2016 es van vendre un total de 73 habitatges a PLF, quan en el mateix període de l’any passat s’havia arribat a les 40 transaccions. De fet no s’arribava a tal volum de compravenda des del 2010. Aquell any es van posar a la venda la trentena d’habitatges de promoció pública i de protecció oficial a tocar de la biblioteca. Aquesta promoció va “salvar” les dades immobiliàries d’any any.

De fet els registres immobiliaris es van enfonsa l’any 2008, quan a PLF es van fer 87 transaccions, lluny de les 200 de l’any anterior o de les 220 de fa 10 anys.

Aquestes dades refermen la tendència dels últims trimestres al nostre poble, i a nivell general, d’un repunt del mercat immobiliari, després d’anys de greu crisi.

Amb tot, la gran majoria de compravendes del 2016 són de pisos de 2a mà, ja que des de fa anys que no hi ha noves promocions d’habitatges al nostre municipi. Segons dades de l’Ajuntament, no s’han donat permisos per fer promocions des del 2008, i de fet encara hi ha promocions a mitges a St. Lluís o al centre del poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics