URGENT

Comença la campanya electoral pel lideratge socialista  

Compartiu aquesta història

Any nou i… líder nou. El PSC del Maresme comença l’any amb campanya electoral per la direcció del partit.

Després que el primer secretari del grup a la comarca i també alcalde de Pineda Xavier Amor anunciés que no repetiria al capdavant del grup, va començar la carrera pel lideratge socialista. Els precandidats a ocupar el càrrec de la Primera Secrataria del PSC són Xesco Gomar, primer secretari del partit a Mataró, i Alicia Romero, diputada al Parlament de Catalunya.

Alicia Romero
Alicia Romero
Xesco Gomar

 

 

 

 

 

 

 

 

Tots dos han passat els avals interns del partit, Gomar en va obtenir 151 i Romero 197, superant el tall dels 140 necessaris. Poc després que Amor anunciés que no tornaria a presentar-se a la secretaria ja van començar a sonar els noms de Gomar i Romero, ara, però, s’han convertit oficialment en candidats.

La campanya electoral ha començat avui i s’allargarà gairebé dues setmanes, fins el divendres que ve. La votació de la militància serà el dissabte 14, amb  el que es tancarà el procés de primàries.

Tant Romero com Gomar aposten per recuperar pes en el territori i a guanyar eleccions.

Xavier Amor marxa després de cinc anys al capdavant del partit i ho fa després de la seva recent paternitat. Continuarà, però, presidint la Federació de Municipis de Catalunya.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics