URGENT

RP enceta demà la programació de Nadal

Compartiu aquesta història

Amb el programa especial del sorteig de Nadal es dóna un any més el tret de sortida de la programació d’aquestes festes. Els programes habituals descansaran i no tornaran fins passat reis. Hi ha, però, algunes excepcions.

Els informatius continuaran els dies no festius, per acostar l’actualitat local també per aquestes dates, mantindrem el No t’ho perdis per informar sobre els actes culturals al nostre municipi i als pobles propers.

Qui tornarà per Nadal és El Despertar de Palafolls. Després d’alguns dies d’absència obligada, aquest diumenge el dia de Nadal, La Maria tornarà a posar-se diumenge davant dels micròfons per capitanejar un dels programes més antics d’aquesta emissora en una edició especial de Nadal.

De fet dissabte i diumenge, a les hores dels àpats especials, podreu sintonitzar la ràdio  que oferirà una selecció de nadales, tant la nit de Nadal com el propi dia 25.

Els últims dies de l’any farem repàs al que ha donat de si l’any que deixarem enrere. Hi haurà un resum informatiu d’aquest 2016 i un altre rreàs a les músiques d’aquest any.

La nit de cap d’any oferirem un especial musical a mode de revetlla, per acompanyar les primeres hores del nou any, i traurem la nostra cara més infantil  coincidint amb l’arribada dels reis mags.

Un any més, la cavalcada de ses majestats portarà la música de RP i l’endemà, mentre els més petits desemboliquen regals i es mengen el tortell de reis, podreu sintonitzar una amplia selecció de música infantil.

El 9 de gener, els motors de tots els programes habituals tornaran a posar-se en marxa altre cop per acompanyar-vos un any més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics