URGENT

200 alumnes de 6è i 1r d’ESO canten conjuntament una nadala en anglès

Compartiu aquesta història

Uns 200 alumnes de sisè de les escoles de Palafolls, Mas Prats i les Ferreries, i de primer d’ESO de l’Institut Font del Ferro han ofert aquest matí una cantata d’una cançó en anglès oberta a tothom  a la Plaça de Poppi.

Durant el curs els 3 centres treballen conjuntament en el programa English Day, amb el que es vol augmentar el coneixement d’aquesta llengua  entre els alumnes locals.

Així els estudiants es troben un cop al mes i preparen diverses activitats per tal de guanyar fluïdesa en anglès.

La d’avui és la segona edició que  es fa de la cantata, ja que l’any passat també es van unir per cantar Imagine, de John Lennon. El tema escollit per avui ha estat Jingle Bell Rock, úna nadala anglesa, molt coneguda i que, per tant, encaixa amb l’època nadalenca.

Tot amb la finalitat de millorar l’aprenentatge de l’idioma per tal que, sobretot els alumnes de sisè, arribin amb una millor preparació a l’institut. Ho explica la Núria Vida, cap d’estudis de l’Escola Les Ferreries.

La coordinació entre els centres educatius és estreta pel que fa a l’objectiu de millorar l’anglès al municipi. L’intercanvi de metodologia i criteris, a més de fer diverses activitats conjuntes.

Des de l’institut, es manté que els alumnes estan il·lusionats amb l’experiència, ja que l’any passat hi van participar com alumnes de les escoles locals.

La trobada ha reunit a nombrosos pares i mares dels alumnes, i també d’altres estudiants dels centres que han assistit a la trobada. Finalment els estudiants han interpretat dues vegades la cançó.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics