URGENT

En Pol aconsegueix el software de comunicació gràcies a la col·laboració ciutadana

Compartiu aquesta història

El nen palafollenc de 4 anys i mig i que des del seu naixement té una lesió cerebral ha guanyat la llicència d’un programa que li permetrà comunicar-se a través del moviment ocular.

Fa unes setmanes explicàvem a Ràdio Palafolls que la plataforma “Todos con Pol” participava en un sorteig per aconseguir el software que, instal·lat en un ordinador o tauleta, permet comunicar-se amb els ulls.

Aquest dimarts, l’empresa tecnològica que organitzava el concurs ha comunicat que en Pol Macías n’ha estat el guanyador d’entre les gairebé  2.000 persones que hi participaven.

Ho han aconseguit gràcies  a la col·laboració ciutadana a través de les xarxes socials i ja abans que fos escollit guanyador, la seva mare, la Lídia Sánchez, explicava que havien rebut suport de persones de diferents punts d’Espanya.

El programa, valorat en 700 euros li permetrà comunicar-se cara a cara, però també per telèfon o internet, accedir a les xarxes socials i a contingut d’oci. Tot i que la llicència està destinada a persones amb discapacitat, es pot adaptar a cada persona i necessitat.

“Todos con Pol” també serà present a la Fira d’Artesania i Complements de Nadal d’aquest dissabte amb una parada on vendrà xocolata desfeta i bunyols.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics