radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
L’Ajuntament estudia instal·lar càmeres de seguretat al municipi
, / 1045 0 0

L’Ajuntament estudia instal·lar càmeres de seguretat al municipi

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » L’Ajuntament estudia instal·lar càmeres de seguretat al municipi

Segons ha pogut saber aquesta emissora, i han confirmat fonts municipals, el govern es planteja instal·lar diferents càmeres de seguretat en alguns punts del nostre poble amb la intenció de vigilar aquelles zones on hi hagi més accions vandàliques.

Es tracta d’una proposta que podria, fins i tot, aparèixer ja als pressupostos de l’any que ve i per tant podrien instal·lar-se en qüestió de mesos, almenys les primeres.

Les mateixes fonts consultades no volen apuntar la quantitat de càmeres que es volen instal·lar, ni tant sols els llocs on s’estaria estudiant de col·locar-les, però un dels llocs probables seria al parc de les Esplanes, davant de la biblioteca.

Les càmeres estarien connectades a la caserna de policia i controlades pels agents.

Es segueix així l’exemple de Tordera o de Malgrat on s’ha anunciat o fins i tot ja s’han començat a instal·lar càmeres de seguretat. En la majoria de casos són càmeres que identifiquen les matrícules dels vehicles que passen per un punt, i que si identifica algun vehicle sospitós dóna l’alarma.

A PLF es desconeix quin tipus de càmeres es preveu instal·lar. Sigui com sigui, ja hi ha entitats veïnals que han mostrat el seu suport a la possible instal·lació d’aquests sistemes. És el cas de l’Associació de veïns de Mas Reixach, que consideren que la mesura pot ajudar a augmentar la seguretat al  municipi i a la seva urbanització.