URGENT

La protectora d’animals és a punt d’arribar als 400 col·laboradors al Teaming

Compartiu aquesta història

Fa 4 anys l’entitat va obrir un compte a la plataforma Teaming, en la que una iniciativa pot aconseguir microfinançament a través de les aportacions de particulars. En concret la proposta és que qui vulgui col·laborar amb la causa plantejada hi aporti 1€ al mes.

La protectora de PLF va engegar aquest compte a Teaming al setembre de 2012 i des de llavors ha sumat 400 participants a la causa proposada per l’entitat, el que significa que aconsegueix 400€ al mes per poder fer la seva tasca. La presidenta de l’Associació, Cristina Dalmau, explica la importància que tenen aquestes petites donacions de particulars per l’entitat.

La protectora té de mitjana uns 35 animals, entre gats i gossos, xifra que és considerablement elevada per una protectora de les seves dimensions. Així, per cobrir-ne les despeses, organitzen diversos esdeveniments.

El nombre creixent d’animals fa que l’entitat necessiti un gran esforç de voluntaris, però també econòmic ja que s’han d’alimentar, cobrir les despeses veterinàries i mantenir en condicions les instal·lacions de la gossera , situada al costat del Molí d’En Puigverd.

L’associació d’Amics dels Animals de Palafolls és una entitat sense ànim de lucre, nascuda fa 9 anys amb el propòsit d’atendre a aquells gossos i gats que han estat abandonats al nostre municipi amb la intenció de cuidar-los fins trobar i gestionar-los una nova llar.

En aquest sentit és molt activa en la vida cultural del poble participant o organitzant diferents activitats, com el Canicross, que l’edició d’enguany es preveu per d’aquí un mes, l’11 de desembre, o sempre amb parades a les fires del municipi.

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics