URGENT

El ple aprova la congelació de les ordenances municipals

Compartiu aquesta història

Amb el vot a favor de l’equip de govern s’han aprovat aquest matí les ordenances pel proper any sense que s’hagi augmentat l’import de cap impost o taxa municipal.

Es manté igual doncs el rebut de l’IBI, les escombraries o l’impost de circulació pel proper any, però també els preus de l’escola de música, d’adults, la piscina o la llar d’infants.

Aquesta era la proposta que portava el govern, tal i com ja va avançar aquesta emissora la passada setmana.

Les úniques modificacions que presentaran les noves ordenances són les adaptacions a la nova normativa, sobretot pel que fa referència a la nova llei de l’administració electrònica. Ho explicava la regidora d’hisenda, Dolors Agüera al ple d’avui.

La proposta del govern no ha comptat amb el suport de cap dels partits de l’oposició. Ciutadans s’ha abstingut en aquest punt, mentre que ERC i el PP no han votat.

Els 4 regidors republicans han abandonat la sessió pels volts de les 11 del matí, just quan s’iniciava el punt de les ordenances, ja que  havien d’anar a treballar.

Per la seva banda el popular Óscar Bermán ha decidit marxar a l’hora de la votació de les ordenances. Ha retret al govern la manca d’informació i de marge de diàleg per poder fer propostes. El popular ha avançat que pensa impugnar l’aprovació de ple d’avui.

Bermán ha decidit absentar-se just abans de la votació, després de mantenir un frec a frec amb el regidor d’Iniciativa, Juan Andrés Osorio, a qui ha retret manca de perfil propi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics