radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » L’Ajuntament debatrà demà les ordenances en ple municipal

L’Ajuntament debatrà demà les ordenances en ple municipal

Economia Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 876 0

El consistori ha convocat per demà al matí una nova sessió del ple de l’Ajuntament amb 10 punts a l’ordre del dia. Les ordenances municipals són el principal assumpte del plenari de demà.

El govern plantejarà la seva proposta de congelar tots els impostos i taxes municipals. Això vol dir que els palafollencs pagaran el mateix dels principals rebuts que gestiona l’Ajuntament com ara l’IBI, l’impost de circulació o la taxa d’escombraries.

De moment hem conegut que el PP, a l’oposició, proposarà la rebaixa d’alguns impostos i congelar-ne la majoria. Els populars han anunciat que votaran en contra de la proposta del govern sinó accedeixen a una rebaixa.

Els temes econòmics seran els que copsaran el plenari de demà amb fins a 6 dels 10 punts previstos.

També es preveu tractar l’adhesió de l’Ajuntament de Palafolls a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques. Actualment hi ha dues grans entitats municipalistes. Una la Federació de Municipis de Catalunya i l’altra l’Associació de Municipis, a la que l’Ajuntament preveu adherir-se demà.

El ple també delegarà el servei d’Atenció Domiciliaria al Consell Comarcal del Maresme. Es tracta del servei dirigit a persones grans que viuen soles i que disposen un  botó connectat a una central que es pot activar en cas de necessitat.

Extraordinàriament el ple de PLF es fa en dijous i en horari de matí. La sessió, que acabarà amb el punt de precs i preguntes, començarà a les 9 del matí.

Ràdio Palafolls enregistrarà la sessió i us l’oferirà divendres al vespre