URGENT

Malgrat contractarà 11 joves gràcies a una subvenció

Compartiu aquesta història

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció de 121.000 euros al consistori malgratenc per contractar 11 joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

Aquest programa europeu vol donar una primera sortida professional a joves que estiguin buscant feina per tal d’iniciar-los al món laboral. Amb els 121 mil€, el consistori malgratenc contractarà 11 joves en contractes de pràctiques de 6 mesos per a diferents perfils.

Ho explica la regidora de Promoció econòmica de Malgrat, Raquel Martin.

Així es contractaran  2 auxiliars administratius, un administratiu, un ajudant de digitalització d’expedients, un auxiliar de Serveis Informàtics, un educador social, un integrador social, un escultor, un periodista, un traductor per a Turisme i un tècnic auxiliar de Biblioteca.

En total 11 joves d’entre 16 i 29  anys que hauran d’enviar el seu currículum fins el 3 de novembre i que es contractaran abans de finals d’any per treballar al consistori per un període de mig any.

A banda de l’edat, hi ha altres requisits necessaris per accedir a aquestes ofertes.

Entre d’altres, cal estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat  al SOC i  no haver transcorregut 5 anys des de l’acabament dels estudis de grau superior. A banda no pot haver  estat contractat en pràctiques durant un temps superior a dos anys.

Els interessats han de fer arribar un correu electrònic indicant  quina oferta els interessa i adjuntant el currículum.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics