URGENT

L’Aula Oberta La Pilona vol millorar l’èxit escolar amb la col·laboració en empreses

Compartiu aquesta història

 

S’en beneficien 19 alumnes dels instituts de Malgrat: 12 de l’Insitut Ramon Turró i Darder, 1 alumne de les Escoles Fonlladosa i 6 alumnes de l’Escola Sant Pere Chanel.

És el 9è any consecutiu que es reprèn el projecte educatiu que ofereix a alguns alumnes la possibilitat de fer estades formatives a diferents empreses col·laboradores del municipi. L’objectiu és millorar l’èxit escolar i adquirir també habilitats pel desenvolupament personal i laboral, alhora que posen en pràctica els coneixements adquirits als centres educatius.

El programa està dirigit als alumnes a partir de 3r d’ESO amb desmotivació cap a l’educació o que també presenten dificultats en l’aprenentatge i que requereixen atenció individualitzada. L’objectiu és encoratjar-los per continuar estudiant amb la intenció de, com a mínim, aprovar l’ESO.

La participació amb les empreses col·laboradores també és un important impuls per la inserció laboral o per començar a encaminar-se cap a un futur professional que molts d’ells desconeixia.

L’Aula Oberta La Pilona es va iniciar el curs 2008-2009 gràcies a un acord de col·laboració entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics