URGENT

Ferit greu a Blanes en caure del terrat

Compartiu aquesta història
Un veí de Blanes ferit en cuare 8 metres del terrat al pati interior Font: Ajuntament de Blanes
Un veí de Blanes ferit en cuare 8 metres del terrat al pati interior
Font: Ajuntament de Blanes

El divendres passat un home que arreglava una antena al terrat es va precipitar fins al pati interior. L’impacte produït per la caiguda d’una alçada de 8 metres li va ocasionar diverses fractures i un helicòpter el va traslladar fins a l’hospital de la Vall d’Hebrón. Segons informa el Punt, un primer diagnòstic d’una metgessa del servei d’emergències apuntava que l’home podria tenir una possible lesió medul·lar i una fractura a la cama.

Els cossos d’emergència van rebre l’avís a dos quarts de sis de la tarda i s’hi van desplaçar la Policia Local, Bombers, els Mossos d’Esquadra, una ambulància del SEM i l’helicòpter.  Tot i les  lesions ocasionades per la caiguda l’home estava conscient quan van arribar els serveis d’emergència. Abans de traslladar-lo amb helicòpter, els serveis sanitaris el van atendre allà mateix per estabilitzar-lo i per endur-se’l posteriorment amb una llitera.

L’helicòpter va aterrar a la zona blava del costat de l’Hospital- Asil Sant Jaume i hi van traslladar el ferit amb ambulància per endur-se’l a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics