URGENT

Pineda suspèn la 1a Fira de la Gent Gran per les pluges, on havia d’actuar la coral Palatiolo

Compartiu aquesta història

El temporal de fortes pluges que es viu aquests últims dies al Maresme ha obligat a l’Ajuntament de Pineda a suspendre la Fira de la Gent Gran prevista per avui divendres i demà.

La previsió meteorològica fa que el consistori hagi decidit no continuar amb la programació prevista a la Plaça de les Mèlies i Can Comas.

La jornada tenia previstes activitats, tallers i xerrades per reflexionar sobre els reptes socials i polítics que representa l’increment de l’envelliment de la població amb la intenció de defensar i vetllar per una vellesa digna i segura. L’objectiu era convertir les persones grans en protagonistes per trencar amb la imatge negativa i distorsionada que se’n té.

Entre les activitats previstes i que s’han hagut d’anular per la previsió meteorològica hi havia un playback, una sessió de Bingo, diversos tallers terapèutics, tertúlia literària, xerrades i havaneres. Justament l’actuació d’havaneres anava a càrrec de la coral Palatiolo de PLF, que ja tenia a punt al seva actuació a la població veïna.

En tot cas, el consistori preveu traslladar aquestes activitats a un altre cap de setmana, pel que en breu anunciarà les noves dates previstes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics