URGENT

Un impuls a l’emprenedoria amb el programa Fem Empresa

Compartiu aquesta història

L’àrea de Promoció Econòmica de Palafolls reprèn el programa anual Fem Empresa dirigit als emprenedors que busquin ampliar els seus coneixements per millorar el negoci.

El projecte començava l’any passat unint tres municipis, Tordera, Malgrat i Palafolls,  i buscar ampliar l’oferta formativa per a persones amb projectes d’empresa.  Es tradueix en diferents cursets en format de píndoles que es faran en els diferents municipis. Els participants tindran facilitats per assistir al les sessions de tots els municipis participants.

Cada municipi acollirà 4 tallers formatius que en el cas de Palafolls es faran al voltant de l’última setmana de cada mes, des del setembre i fins desembre.

Ens ho explica des de l’Àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Palafolls, Silvia González.

Segons González, els cursos volen incentivar i millorar tant l’acció econòmica dels empresaris, emprenedors com tothom que tingui inquietuds sobre el tema.

Seguint aquest propòsit, les sessions formatives començaran el 30 de setembre amb un taller sobre la rendibilitat empresarial. La resta es centraran en la comptabilitat empresarial, la burocràcia i els tràmits requerits per posar en marxa un negoci i com negociar amb els bancs.

Les píndoles formatives s’impartiran de 9 a 14 h a l’edifici MiD. La inscripció  és gratuïta i els interessats han d’adreçar-se al punt d’informació situat al carrer Macià de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics