URGENT

Govern i C’s ultimen el últims serrells del pacte

Compartiu aquesta història

L’actual govern local de PLF, PSC i ICV EUiA continua les converses amb C’s per incorporar els taronges al cartipàs municipal.

Fa mesos que es va anunciar la voluntat de les dues parts d’arribar a una entesa per formar un govern a tres.

Al mes de maig el portaveu de C’s, Martí Victòria confirmava les converses per formar govern, i en aquests, mesos s’han intensificat els contactes per formalitzar l’entrada dels taronges  al govern local. Tot i això després de 5 mesos encara no s’ha signat el pacte a tres.

Segons fonts properes del pacte encara hi ha alguns serrells per ultimar la incorporació de C’s. Uns serrells, que segons Victòria, no posen en perill el pacte, que es podria signar “en qüestió de dies”.

El que si es sap és que el pacte es basarà en un document de governabilitat amb una 15a punts bàsics, molts d’ells coincidents entre les formacions que conformaran el nou govern municipal.

Ara com ara es desconeixen els punts que vertebraran aquest pacte de govern, tot i que les mateixes fonts  asseguren que es faran públics en el moment de la signatura.

Ara s’espera resoldre els serrells per acabar signant aquest document que suposarà la incorporació de C’s al govern al costat dels socialistes i d’Iniciativa. D’aquesta manera el govern ampliarà la seva actual majoria, amb 8 dels 13 regidors del consistori, mentre que deixarà a l’oposició a Esquerra Republicana, amb 4 representants, i al regidor del PP, Óscar Bermán.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics