URGENT

L’ajuntament de Palafolls restringeix l’accés nocturn a l’aparcament de l’institut

Compartiu aquesta història

Aquest curs ha començat a l’institut de la Font del Ferro amb una novetat: la instal·lació d’una porta d’accés al solar de sorra que serveix al centre educatiu com a zona d’aparcament.

Aquesta actuació s’ha realitzat amb la voluntat d’evitar que s’hi  duguin a terme activitats de caràcter incívic, com ara el ‘botellón’, les curses de cotxes o el llançament d’escombraries en horaris nocturn i de matinada. Aquestes pràctiques incompatibles amb l’ordenança de civisme poden provocar a més a més accidents i fan augmentar el risc d’incendi forestal.

La proximitat d’aquest indret amb el centre educatiu també ha ajudat l’ajuntament a decidir-se a tancar l’espai, ja que en ocasions s’hi havia trobat “residus amb restes biològiques”.

Per evitar que això passi, des de fa uns dies l’esplanada roman tancada durant les nits, però està obert a pares, mares, docents, alumnes, i tothom que hi vulgui estacionar durant el dia.

En cap cas la instal·lació d’aquesta porta interferirà en els usos habituals d’aquest espai, que estarà obert entre setmana a partir de les 7 del matí i fins les 5 de la tarda, un cop finalitzi l’activitat habitual del centre educatiu palafollenc.

 

Foto de portada: Teresa Màrquez (El punt)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics