URGENT

1.500 estudiants palafollencs tornen a l’escola aquest dilluns

Compartiu aquesta història

El curs escolar s’inicia a l’Institut de la Font del Ferro amb prop de 500 alumnes, tot i que no hi ha dades oficials perquè encara hi ha obert el període de Matrícula Viva, un acompanyament en el procés per sol·licitar un canvi de centre docent per canvi de domicili. Així, al llarg d’aquest dilluns, membres del professorat  han presentat el nou curs als alumnes.

Pel que fa als cursos d’Educació Secundària Obligatòria, enguany s’ha obert 4 línies de 1r, 5 de 2n, 4 de 3r i 3 de 4t. En el cas dels dos cursos de Batxillerat, només hi ha 2 línies per cadascun.

Com a novetat principal d’aquest nou curs destaca l’aplicació de la llei d’educació LOMCE a 2n i 4t d’ESO, que l’any passat es va introduir als cursos de 1r i 3r.

En total aquest curs el passaran a La Font del Ferro 46 professors entre els que fan jornades completes i els que fan mitges i reduccions de jornada.

Als dos centres d’Educació Infantil i Primària, la tornada a l’escola s’ha desenvolupat amb total normalitat. A Mas Prats hi ha matriculats uns 450 alumnes entre els cicles de Primària i Infantil. Enguany s’incorporen una dotzena de nous professors, tal i com explica la directora del centre, Rebeca Gómez.

En canvi, a Les Ferreries, la major part del claustre es manté igual, amb tres úniques noves incorporacions. Així ho ha explicat la Cap d’Estudis, Núria Vidal.

La xifra d’alumnat a Les Ferreries per al curs 2016-2017 s’enfila fins als 520 matriculats actuals, a l’espera de les matrícules i canvis que sempre es produeixen durant les primeres setmanes del curs.

En total, entre les dues escoles de primària i el centre de secundària, avui han començat classe 1.500 alumnes a PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics