radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » Protecció Civil de Palafolls reparteix polseres identificatives als nens dels casals

Protecció Civil de Palafolls reparteix polseres identificatives als nens dels casals

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 811 0

La iniciativa, engegada per Protecció Civil de la Generalitat, ha arribat a Palafolls, on aquest estiu s’han repartit entre 250 i 300 polseres identificatives entre els nens del casal de l’ajuntament i l’esplai El Pas.

L’objectiu de la iniciativa és que els nens i nenes puguin portar la polsera posada durant esdeveniments de gran afluència, ja que en ella es pot anotar el nom de l’infant i un telèfon de contacte i així es poden localitzar els familiars o responsables en cas que es perdin.

La distribució de les polseres es fa sota la petició de diferents ens locals com associacions de voluntaris i Protecció Civil i es duu a terme sobretot en esdeveniments amb gran afluència de participants. A Palafolls se’n van repartir durant la festa dels 80 de fa unes setmanes i es té previst que es tornin a distribuir durant la festa major.

Gràcies a aquestes polseres, si el menor es perd i no sap o no recorda el telèfon dels seus pares, els agents de seguretat o qualsevol persona que el trobi pot trucar al telèfon que hi ha anotat a la polsera i així facilitar/agilitzar el retrobament entre els pares i el nen.

Durant la temporada d’estiu s’ha repartit un total de 35.000 polseresentre diferents municipis que se sumen a les 55.000 repartides les passades festes nadalenques.

Les polseres són reutilitzables i un cop acabat l’esdeveniment, el nen es pot treure la polsera i guardar-la per un altre dia quan assisteixi a altres activitats amb molta concurrència de gent.