URGENT

Blanes destinarà 315.000€ als pressupostos participatius

Compartiu aquesta història

El mes d’agost servirà per reunir entitats veïnals i ajuntament i, posteriorment, es convocaran assemblees obertes a tota la ciutadania per triar entre les propostes que s’hi presentin. Per poder presentar els projectes el consistori ha posat a disposició dels ciutadans unes urnes i bústies distribuïdes arreu del poble.

La major part es troben en les seus socials de les associacions veïnals, però també n’hi ha a dependències municipals i altres espais de gran concurrència, com ara establiments comercials.

La primera de les reunions prèvies amb les associacions de veïns, abans no s’arribi a fer la tria en comú d’aquí a uns dies en assemblea, va tenir lloc aquest passat dilluns al vespre. Aquesta primera trobada celebrada  la va encapçalar el regidor de Participació Ciutadana, Albert Sanz, acompanyat de la tècnica de Participació Ciutadana, així com dels representants de les entitats veïnals de la zona que s’havia acordat.

Tot aquest procés culminarà precisament el proper 31 d’agost, coincidint amb el darrer dia del mes.

El calendari preveu llavors que hi hagi una següent trobada a mitjans del mes de setembre de la Comissió de Control i les Associacions de Veïns per establir els dies de votació de tota la ciutadania, quan realment s’acabaran escollint les propostes finalistes per distribuir els 315.000 € que s’han destinat enguany als pressupostos participatius.

 

Foto de portada: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics