URGENT

L’AE de Tordera prepara dues sortides al TNC per la temporada vinent

Compartiu aquesta història

Així ho van informar els membres de la junta directiva als socis durant l’assemblea general de l’entitat.

La primera sortida serà per anar a veure L’Aplec del Remei, una sarsuela de Josep Anselm Clavé amb dramatúrgia a càrrec de Josep Maria Miró i direcció de Xavier Albertí. Aquesta peça és coneguda com la primera obra de teatre musical en llengua catalana, i serà interpretada en directe per 43 músics a la sala gran del Nacional.

Des d’aquest dilluns i fins divendres ja es poden fer les reserves per assistir a la representació, que es durà a terme el diumenge 2 d’octubre i està oberta tant a socis com a totes les persones interessades.

El preu, que inclou transport d’anada i tornada i l’entrada al teatre, és de 30€ pels socis i 35€ pels no socis.

A finals d’any hi ha programada una altra excursió, en aquest cas també al TNC i també a veure un musical. Es tracta de Molt Soroll Per No Res, un dels èxits de la temporada passada que torna a posar l’escenari una barreja ben particular: la comèdia de Shakespeare i les pel·lícules americanes dels anys 50, tot plegat amb música en directe del compositor Cole Porter.

La peça està signada per Àngel Llàcer i Manu guix i es podrà veure el diumenge 4 de desembre. El preu de la sortida en aquest cas és de 35€ per als socis i de 40€ per a la resta d’assistents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics