URGENT

La setmana que ve començaran les obres de Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

Els treballs serviran per urbanitzar prop de 21 km de carrers, afectant a 700 propietaris. Ja ha finalitzat el període de contractació de les obres de Ciutat Jardí, i amb els contractes administratius amb les empreses que han guanyat els concursos ja signats, l’ajuntament de Palafolls ha convocat una reunió amb els veïns de la zona afectada per exposar-los com aniran les obres, que començaran el proper dilluns 18 de juliol.

La reunió serà aquest dissabte, 16 de juliol, a les 10 del matí al teatre municipal.

El regidor d’Urbanisme de l’ajuntament de PLF, Josep Rueda, ha explicat quines són les intervencions que es duran a terme mentre durin les obres.

La finalitat d’aquestes obres és que l’Ajuntament acabi recepcionant la urbanització, però perquè això passi, abans s’han de complir una sèrie de requisits, entre els quals hi ha  la millora dels carrers i les voreres, i complir amb tots els serveis necessaris.

Rueda ha explicat que per evitar col·lapsar la zona de Ciutat Jardí, les obres es duran a terme per trams o subsectors.

Les obres tenen una durada aproximada d’11 mesos i un cop acabades, l’ajuntament haurà conclòs la seva part d’urbanització.

Aleshores serà el ple municipal qui decidirà la recepció de Ciutat Jardí com a zona urbana.

Segons Rueda, l’ajuntament seguirà convocant reunions com la d’aquest dissabte per informar de l’estat de les obres i resoldre dubtes que els veïns puguin tenir al respecte.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics