URGENT

L’avinguda Costa Brava de Malgrat serà més segura

Compartiu aquesta història

Les queixes dels veïns de l’Avinguda Costa Brava finalment han estat escoltades.

L’ajuntament de Malgrat de Mar aposta per millorar la seguretat viària d’aquesta via on, per les seves característiques, és habitual que els cotxes circulin a una velocitat massa elevada. Es tracta d’una avinguda recta, sense semàfors ni obstacles, segons recull un estudi encarregat pel consistori malgratenc.

Amb l’objectiu de pacificar la circulació i millorar la convivència entre vianants i vehicles es duran a terme una desena de millores dissuasives, on destaca per damunt de la resta l’elevació dels passos de vianants.

El projecte de millora preveu també millores per a les parades d’autobús, on es vol garantir la seguretat dels seus usuaris, tan quan travessin per agafar-lo com quan surtin del vehicle i vulguin creuar la problemàtica avinguda.

En total s’actuarà en 1,7km de l’avinguda Costa Brava, concretament entre els carrers Josep Maria de Segarra i el del Camí del Fondo.

Amb aquest projecte es donarà resposta als veïns de la zona i als vianants usuaris del CAP o l’institut Ramón Turró, que solen fer ús de l’avinguda de la Costa Brava.

Aquestes intervencions tindran una partida de 400.000 euros, dels quals uns 275.000 els aportarà la Diputació de Barcelona.

Les obres, que està previst iniciar a principis de l’any que ve, tenen una durada aproximada de quatre mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics