radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
L’oferta gastronòmica centra l’atenció a la Fira d’Estiu de Malgrat de Mar
, / 1113 0 0

L’oferta gastronòmica centra l’atenció a la Fira d’Estiu de Malgrat de Mar

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » L’oferta gastronòmica centra l’atenció a la Fira d’Estiu de Malgrat de Mar

Per segon any consecutiu, 9 restaurants locals i 8 food trucks s’instal·laran a l’avinguda Bon Pastor entre els carrers Ramon Turró i Fonlladosa de Malgrat de Mar per mostrar una àmplia oferta gastronòmica de menjar de diferents cultures.

Aquesta mateixa fira gastronòmica ja es va poder visitar a Tordera el passat mes de maig, quan es van instal·lar al Parc Prudenci Bertrana. A diferència d’altres edicions, aquest cop l’espai gastronòmic només ocuparà un costat del carrer, deixant més espai lliure per a circular-hi.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Malgrat, Carme Ponsa, ha explicat que aquestes fires serveixen per donar projecció al municipi.

Una altra novetat d’aquesta nova edició de la fira és una activitat vinculada directament amb la Setmana de l’Energia que coordina la Regidoria de Medi Ambient. Es tracta d’una activitat que permet preparar-se un granissat pedalant en una bicicleta estàtica.

A banda de la proposta gastronòmica, hi haurà una seixantena de parades de firaires i artesans a l’Avinguda Bon Pastor que també mostraran les seves creacions. El dj José Reyes i el grup musical Set de Cop posaran la nota musical a la Fira. La Fira d’estiu estarà oberta tan dissabte com diumenge i es podrà visitar des de les 6 de la tarda i fins la mitja nit.

 

Foto de portada: Happy Food Trucks