radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » L’ajuntament de Malgrat de Mar celebra ple ordinari aquest dijous

L’ajuntament de Malgrat de Mar celebra ple ordinari aquest dijous

COMPARTEIX-HO
, / 2209 0

La sessió ordinària d’aquest mes de juliol començarà a les 7 del vespre amb un minut de silenci per la mort d’un jove veí del municipi.

Entre els punts que es tractaran en el ple d’avui, l’aprovació inicial de l’ordenança reguladora del mercat de venda no sedentària del municipi.

També es parlarà del conveni de cooperació entre el consistori i el consell Comarcal per la prestació del servei d’acollida itinerant, relacionat a l’establiment d’un marc de referència per a l’acolliment i la integració de les persones immigrades. Aquest servei esdevindrà un conjunt d’eines formatives a l’abast dels usuaris i que contindrà actuacions com una entrevista amb un agent d’acollida, formació sobre el mercat de treball i informació sobre el model de societat catalana i sobre drets i deures.

A la part final del plenari es debatran fins a tres mocions. La primera presentada per la CUP en nom de la Plataforma “Preservem el Litoral”, contra el projecte “Defensa de les platges de s’Abanell i la Marina” del Ministeri d’Obres Públiques. Les altres les presenta ERC: la primera per l’adopció del salari mínim i l’altre per un nou país lliure de corrupció.