El Barberà guanya el Campionat d’Espanya d’hockey de cadires de rodes elèctriques

Aquest cap de setmana s’ha disputat al Palauet de Palafolls el dotzè Campionat d’Espanya de Powerchair d’hoquei amb la participació de diversos clubs catalans com els Dracs Guttmann, Comkedem o els guanyadors, els de Barberà. Altres grups participants també han estat l’equip d’Alcobendas i els clubs valencians, Levante Masclets i Maguerit.

Durant la jornada de dissabte es va jugar la fase de grups. Al Grup 1, L’ADB Barberà es va classificar en primera posició després de guanyar els seus dos partits, contra l’Alcobendas i per 20 a 5 a Comkedem. Els catalans Comkedem van perdre també el seu partit contra el Club Patí Alcobendas per 1 a 10. Al Grup 2, el guanyador va ser el Maguerit que va guanyar al Levante Masclets per 7 a 2 i als Dracs Guttmann per 13 a 0.

Diumenge va ser el darrer dia del campionat. L’equip madrileny d’Alcobendas va aconseguir la medalla de bronze després de guanyar 7 a 1 el partit per la 3a i 4a posició al Levante Masclets. A la gran final, l’ADB Barberà es va imposar per un marcador final de 13 a 3 contra el Maguerit, aconseguint d’aquesta manera coronar-se com el millor club d’Espanya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica. L’any passat el Campionat d’Espanya en cadira de rodes elèctriques es va fer a Alcobendas i es va imposar el club de San Rafael mentre que el club català de Barberà, l’actual campió, es va proclamar subcampió d’Espanya.