URGENT

Sant Lluís tornarà a activar la Zona Verda al juliol

Compartiu aquesta història

Aquests dies els veïns del barri estan rebent per correu el  nou distintiu que els acredita com a residents i que els permetrà aparcar lliurament a les zones verdes de St. Lluís.

Les restriccions d’estacionament es tornaran a activar al juliol i s’allargaran fins al setembre.

En aquests 3 mesos només els cotxes amb el distintiu de resident podran estacionar en les zones verdes de St. Lluís. La mesura vol garantir aparcament als veïns d’aquesta zona del poble a l’estiu, ja que des que el Marineland obliga a pagar el seu estacionament, els visitants ocupaven totes les places del barri fent gairebé impossible trobar espais lliures per estacionar.

Els distintius que ara s’envien als residents del barri que estiguin al dia de l’impost de circulació, s’ha de col·locar al parabrises del vehicle de forma visible.

El regidor de mobilitat, Rafel Cubarsí, explica que si el distintiu no arriba o bé s’és nou al barri, es pot anar a l’Ajuntament a reclamar un distintiu provisional.

El consistori també ha volgut regularitzar el funcionament de la zona blava del municipi. Fins ara qualsevol vehicle amb distintiu de  resident hi podia estacionar lliurament.

A partir d’ara, però, totes les zones blaves del municipi, les del centre i les de St Lluís, funcionaran igual. Caldrà que tothom, residents inclosos, hauran de posar el rellotge indicant l’hora d’estacionament i només es podrà gaudir d’hora i mitja d’estacionament.

Des de fa temps el barri de St Lluís té problemes d’estacionament. El seu desenvolupament urbanístic, en les últimes dècades, ha fet augmentar el nombre d’habitatges i per tant de població en aquesta zona del municipi, sense que l’oferta d’estacionament no ha crescut en consonància.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics