URGENT

La policia intercepta dos joves carregats d’esprais per fer pintades al nostre municipi

Compartiu aquesta història

La Policia local de PLF ha interceptat aquesta setmana a2 joves de Malgrat, de 17 i 18 anys, quan eren al nostre poble carregats amb fins a 16 esprais de pintura.

Segons sembla, els joves, que també portaven passamuntanyes a les motxilles, volien fer pintades al nostre poble.

Fonts policials apunten que s’han pogut interceptar gràcies a la realització de diferents controls estàtics al nostre municipi en diferents emplaçaments i hores per detectar actituds sospitoses.

La policia no els va detenir, ja que no els va enxampar in fraganti, però si els va identificar i va requisar els esprais de pintura. D’altra banda, matinada de dimecres, la patrulla nocturna de la Policia local de PLF va detenir a 2 persones després d’enxampar-les mentre intentaven sostreure les bateries a 2 camions estacionats a la zona de la benzinera del nostre municipi.

Els agents van poder interceptar als dos acusats mentre manipulaven els vehicles. El cost d’aquestes bateries de camions oscil·larien els 600€.

De fet no és la primera vegada que s’intercepten lladres de peces de camions en aquesta zona. També hi ha hagut detencions de persones mentre intentaven sostreure la benzina dels camions estacionats.

A Malgrat la policia va detenir ahir a la tarda a 2 homes després que entressin a  robar en un domicili de Sta. Susanna.

Els fets han ocorregut al voltant de les sis de la tarda d’aquest dijous. Una patrulla de la policia local de Malgrat de Mar ha detectat dos individus amb actitud sospitosa a l’avinguda dels Pins del municipi. Immediatament, se’ls ha identificat. Els agents han pogut comprovar que es tractava de dos lladres ja que duien dues bosses de mà amb objectes robats poc abans en una casa de Santa Susanna.

A l’interior de les bosses, la policia els hi ha trobat material informàtic, joies i diners.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics