radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Ja es poden demanar els ajuts de menjador escolar pel curs vinent

Ja es poden demanar els ajuts de menjador escolar pel curs vinent

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 2701 0

Ja s’ha obert el període de sol·licitud per optar les beques de menjador individuals que atorga el Consell Comarcal, però que gestionen els consistoris locals. Aquests ajuts estan adreçats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris, primària i secundària, així com també per al segon cicle d’educació infantil.

El període d’inscripcions s’obre avui i la data límit per a la presentació de sol·licituds serà el 4 de juny.

Tot i que aquesta ajuda la promou el Consell Comarcal, la instància s’haurà de presentar a l’Àrea de Serveis Socials de PLF, situada al Carrer Francesc Macià n.1, per la qual cosa cal demanar hora prèviament i recollir els impresos necessaris. Judit Puig, de Serveis Socials de PLF, recorda que les condicions són unificades i que per tant tots els consells comarcals tenen els mateixos requisits per atorgar l’ajut.

Quan es va a buscar la documentació a l’Àrea de Serveis Socials és quan s’aprofita per explicar als interessats com omplir el formulari i tot el procés de sol·licitud d’aquestes ajudes.

Per completar la demanda caldrà aportar tot un seguit de documentació bàsica per conèixer els sol·licitants i sobretot també el seu nivell d’ingressos.

I és que l’ajut de beques per al menjador escolar es concedeix mitjançant diferents barems, el més important és el d’ingressos de la unitat familiar, que determina si es concedeix l’ajuda econòmica o si per contra, es denega.

El curs passat, es van beneficiar d’aquestes ajudes de menjador escolar un total de 76 famílies palafollenques.