URGENT

El preu de la llar d’infants de Blanes variarà segons els ingressos familiars

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Blanes ha aprovat per unanimitat una proposta de millora de la tarifació de les escoles bressol municipals. La mesura parteix d’una proposta de la regidoria d’Educació, i es basa en l’aplicació de diferents tarifes en funció dels ingressos familiars.

La nova escala manté la tarifa general de 195 euros i s’afegeix una quota reduïda de 130 euros. Per poder accedir a aquesta tarifa s’hauran de complir els requisits d’una taula elaborada pel consistori que recull els ingressos mensuals màxims per unitat familiar segons el nombre de membres que la formen.

Així, per exemple, una família de dos membres amb uns ingressos mensuals màxims de 1365€ optaria a aquesta tarifa reduïda, i una unitat familiar de cinc membres amb uns ingressos mensuals màxims de 2000€ també.

El regidor d’Educació, Albert Sanz, explica que era una mesura que tothom considerava molt important i, per això s’ha negociat i consensuat amb totes les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament.

La proposta, aprovada pel ple de l’Ajuntament de Blanes, també inclou que la taxa de la matrícula esdevé un pagament únic de 100 euros el primer any. D’aquesta manera, el segon any serà gratuït. Fins ara aquesta matrícula costava 100€ cada curs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics