URGENT

Comencen les preinscripcions de la llar d’infants pública

Compartiu aquesta història

Des d’avui ja es pot sol•licitar plaça en aquest servei, que pel proper curs té la previsió d’oferir un centenar de places, la meitat de les quals per a nous alumnes.

Els pares interessats en apuntar al seu fill a la llar pot sol•licitar-ho aquests dies fins el proper divendres 13, dirigint-se a la pròpia llar d’infants al matí o a la tarda dels dimecres. Les tardes de dilluns, dimarts i dijous es pot formalitzar la preinscripció al MiD.

La directora de la llar. Sandra Jimenez, explica tot el calendari de preinscripció i matrícula.

Pel proper curs, la previsió és obrir una aula per a nadons, 3 aules pels infants d’1 any i 3 aules més per a P2, que és la mateixa oferta dels últims 3 cursos.

D’aquest centenar de places previstes, però, n’hi ha que ja estan ocupades pels infants que estan a la llar i que passaran d’un curs a un altre.

En aquest sentit, el centre preveu cobrir amb nous alumnes l’aula de 8 nadons de P0, 30 places per a P1 i 21 per a P2.

Els interessats hauran de presentar tot un seguit de documentació per sol.licitar plaça. Cal presentar el DNI dels pares, una fotografia carnet del futur alumne, el certificat de convivència, la targeta sanitària i la renta.

Un cop finalitzat el procés de preinscripció, s’iniciarà la baremació de les sol•licituds per determinar les prioritats d’accés a les places disponibles, sempre i quan hi ha manca de places.

Per determinar aquestes prioritats, es puntuen diferents aspectes dels aspirants. Així per exemple el fet d’estar empadronat a PLF o tenir algun germà al centre, són els conceptes que més puntuen. Hi ha d’altres factors que donen puntuació.

La principal novetat del proper curs de la llar d’infants  és que tancarà un mes a l’estiu, del 15 d’agost al 15 de setembre i que s’exigirà un mínim per a les hores d’acollida de 5 a 7 de la tarda.

llars infantsss

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics