URGENT

Palafolls suspèn un any més l’atorgament de llicències per a clubs cànnabics

Compartiu aquesta història

La junta de govern local  va aprovar la setmana passada la suspensió de noves llicencies urbanístiques tant per l’edificació, reforma, rehabilitació, instal·lació de clubs o associacions de fumadors en el terme municipal de Palafolls.

De fet, aquest últim any ja hi havia vigent una suspensió, i el que ha fet la junta de govern local és prorrogar aquest periode un any més, per evitar que es puguin instal·lar al nostre poble aquests centres.

I és que ja hi ha hagut alguns intents de demanar llicència per obrir un club de fumadors al centre de la nostra vila, pel que es va dictar l’any passat aquesta moratòria que ara s’amplia.

L’Ajuntament de PLF, a més, ja té en exposició pública el seu Pla Especial Urbanístic per a l’ordenació territorial d’aquest tipus d’establiments.

Aquest pla, que pot rebre al.legacions, limita la instal.lació d’aquest tipus de clubs i associacions  a no menys de 300 metres de centres educatius, centres sanitaris i centres juvenils. Aquesta limitació, a la pràctica, fa gairebé impossible poder obrir un equipament com aquests al nostre poble.

Malgrat ja té la seva ordenança aprovada i no permet instal·lar centres cannàbics al centre urbà. Ho imita a certes zones, com ara al passeig marítim.

Calella i Pineda, també tenen les seves ordenances aprovades des de principis d’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics